Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Megasolar Park Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri solare fotovoltaice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea MEGASOLAR PARK SRL ofera pachete de panouri solare fotovoltaice, eficace din punct de vedere al costurilor si de calitate, atat pentru case individuale cat si pentru imobile locuinte colective, pachete care sunt formate din cele mai optime combinatii de instalatii calitative, cu durata lunga de viata.

Pachetul contine toate piesele necesare pentru productia optima de energie electrica: de la modulele solare la invertoare, precum si structura metalica de sustinere si orientare a panourilor, accesorii electrice de conectare si comanda.

Executarea lucrarilor de montare fiind efectuata de specialisti cu experienta acumulata in vestul Europei, constituie inca o data garantia unei executii profesioniste, de inalta calitate.

Din acest motiv, alaturi de pachetele noastre complete din punct de vedere al instalatiilor continute, va punem la dispozitie atat cunostintele noastre profesionale cat si experienta noastra in obtinerea avizelor, licentelor necesare in vederea vanzarii energiei electrice produse.
Din Gura in Gura